یک سلاح مخفی برای #چرای بی رویه دام در 1 فصل
یک سلاح مخفی برای #چرای بی رویه دام در 1 فصل
Blog Article
متخصص داخلی - فوق تخصص بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم ، اندوکرینولوژی
تزیین حاشیه دفتر با کادرهای تزیینی: یک راه آسان برای بروز خلاقیت
همچنین درباره وضعیت اکوسیستم جنگلهای زاگرس و نقش سازمان منابع طبیعی در رفع مشکلات این جنگلها مرتضی ابراهیمی رستاقی – عضو پیشین شورایعالی جنگل، مرتع و آبخیزداری کشور – میگوید: خرابی اکوسیستم زاگرس به حدی رسیده که از یک سازمان متولی مدیریت اکوسیستم زاگرس کاری ساخته نیست و بحران زاگرس باید بهعنوان یک فاجعه ملی مورد توجه کل دولت قرار گیرد.
نوبت شما با موفقیت ثبت شد ما در تلاش خواهیم بود تا حداکثر نیاز شمارا برای بهبودی فراهم کنیم و از اینکه ماراانتخاب کرده اید بسیار مفتخریم ویزیت زمان ویزیت: زمان تقریبی ویزیت: شماره پیگیری نوبت: امکان لغو نوبت تا ۱ روز قبل از زمان ویزیت امکان پذیر هست
عواملی مانند فعالیتهای بی رویه کشاورزی و چرای بیش از حد دامها و همچنین عوامل طبیعی مانند باد میتوانند باعث فرسایش خاک شوند.
سبزوار نمایش پروفایل دکتر محمد اسماعیل احمدابادی
ویژگی و ساختار سنگها، مانند بسترهای نفوذپذیر مقاوم که به دلیل سنگهای غیرقابل نفوذ زیرین مستعد لغزش هستند.
وی با اشاره به اینکه لازم است پوشش گیاهی خاک در ایران افزایش یابد، گفت: اگر پوشش گیاهی مناسب باشد، فرسایش خاک صورت نمیگیرد. در حال حاضر علوفهای که توسط باران و here برف رشد میکند توسط چهارپایان خورده میشود، این چهارپایان خاک را خالی از پوشش گیاهی میکنند و زمینهساز فرسایش میشوند.
دکتر متخصص و فوق تخصص در سبزوار ؛ در این صفحه میتوانید نوبت بهترین پزشکان شهر سبزوار را مشاهده کنید.
وی اظهار کرد: طبیعت، منابع طبیعی، جنگلها، مراتع، محیط زیست و دریاها همه برای استفاده بهینه در اختیار ما هستند و باید از آنها محافظت کنیم.
تغییرات اقلیمی و گرم شدن هوا میتواند باعث آتشسوزی جنگلها شده که به نوبه خود باعث فرسایش بیشتر خاک خواهد شد.
در هفته ای که گذشت؛ نگاهی به گزارشات محیط زیستی در ایران
معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: همچنین ادارات کل استانی موظف شدهاند که در فصل چرای دام، وضعیت مراتع را مورد پایش قرار دهند تا اگر چرای مازادی صورت میگیرد، به متخلفان اخطار دهند و در صورت نیاز به دادگاه معرفی کنند؛ البته این موضوع تنها مربوط به مناطق چهارگانه تحت حفاظت محیطزیست است و در خارج از این مناطق که حدود ۸۹ درصد از مناطق کشور است، برای جلوگیری از چرای دام مازاد، میتوان موضوعات را از وزارت جهاد کشاورزی مطالبه کرد تا به وظایف قانونی در حوزه دام و مرتع عمل کند.
به گزارش ایسنا، کامبیز پورطهماسبی روز شنبه ۱۹ اسفند در دومین همایش منابع طبیعی و مسئولیت اجتماعی که در سالن اجتماعات امام خمینی (ره) دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: حفاظت از منابع طبیعی کار یک ارگان یا دستگاه خاص نیست و همه باید به مسئولیت اجتماعی خود را در این خصوص عمل کنند.